Vandaag was het Dunyafestival in Het Park in Rotterdam. Net als vorig jaar stonden we daar met een kraampje van GroenLinks. En Net als vorig jaar was er regen voorspeld. Nu viel dat vorig jaar nog wel mee, maar dit jaar… Ik ben nog net niet letterlijk uit mijn schoenen gespoeld; ik was helemaal doorweekt thuis.

Gelukkig kwam de Toekomst Tourbus, dat wil zeggen de campagnebus met een aantal van onze de Tweede Kamerkandidaten langs, dat verzachtte het leed enorm. Femke Halsema was er, en Jesse Klaver, Arjan el Fassed en Ruard Ganzevoort, maar ook ‘onze’  Rotterdamse kandidaten Nadya van Putten en Rik Grashoff.

Dan ben ik toch weer trots op ‘onze’ lijst, want wat zijn het toch allemaal geweldige kandidaten. En ze zijn ook allemaal ontzettend aardig tot nu toe. Ja, natuurlijk zijn TK kandidaten gewoon mensen, maar soms is het toch even gek om met iemand te praten die je tot dan toe alleen op een podium of op televisie hebt gezien en waar je ook veel bewondering voor hebt. En dan valt het me toch op dat ze heel benaderbaar en vriendelijk zijn, ook al hebben ze het nu ongetwijfeld druk en zouden ze vast een leukere plek op aarde kunnen bedenken dan een festivalterrein in de stromende regen.

Klik hier voor foto’s.

Na het vertrek van de bus vonden wij, dat wil zeggen het Rotterdamse campagenteam, het ook wel weer mooi geweest. Na een hele dag in de regen en kou wilden we maar wat graag een warme plek en droge kleding opzoeken. Ook het campagnemateriaal was verregend, dat moest natuurlijk gewassen voor de rest van de campagne. Dat wassen is niet zo erg, maar even zeven spandoeken aan je waslijntje hangen is geen optie. En op deze momenten ben ik blij dat ik alleen woon, want de huiskamer is nu echt onbegaanbaar terrein.

Advertenties

3 thoughts on “GroenLinks @ Dunya

  1. Leuk om te zien dat je het zo naar je zin hebt. En dat je zo goed bezig bent. Is het spandoek dat voor je raam hangt goed zichtbaar van buiten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s